Burger Bakar Abang Burn

Besar, Sedap, Berbaloi

Dah tak sabar nak makan?

Sertai hampir 1 juta peminat Abang Burn yang terpesona dengan burger ini sejak 2012!

Abang dalam proses mengangkat martabat burger bakar sebagai hidangan nasional negara.

Bayangkan burger daging empuk dikahwinkan ayam goreng dan sos cili mayo penuh “kick” dan roti burger penuh kasi sayang!

Tema abang bagi tahun 2018 adalah dunia cheese!

Testimonial

Apa kata pelanggan abang burn?

I just tried Malaysia’s number 1 burger. Burger bakar abang burn. It was amazing!
-Twitter : Ryan Hart-

Bayangkan cheese bakar tu dibakar depan mata lalu di hiris cair atas burger korang! 
– Instagram : Adib –

Burger Burn Cheese Chicken. Sedap gak ni sebab aku tumpang rasa sikit-sifkit. Memang marvelous!
– Blog : Cik Epal –

Francais

Burger Bakar Abang Burn mempunyai lesen franchisor sah dari Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna.

Permohonan francais dihentikan sementara bagi tujuan upgrading model bisnes Abang Burn ke tahap baru untuk tahun 2018.

Klik untuk maklumat lanjut

JUMLAH KIOSK / RESTORAN

Burger BAKAR TERJUAL

FACEBOOK FANS (2018)

Lokasi

Cawangan terdekat untuk burger bakar paling mengiurkan di Malaysia!

Ampang

Jalan Ampang Putra,

Taman Nirwana,

55100 Kuala Lumpur


6:30 pm – 12:00 pm

Buka Setiap Hari

Klang

23, Jalan Remia 4/KS6, B

andar Botanic,

41200 Klang


6:30 pm – 12:00 pm

Buka Setiap Hari

Taman Melati

Jalan Taman Melati 1/5,

Taman Melati,

53100 Kuala Lumpur


6:30 pm – 12:00 pm

Buka Setiap Hari

Selayang

13, Jalan Bidara 2/5,

One Selayang,

68100 Batu Caves


6:30 pm – 12:00 pm

Buka Setiap Hari

Kajang

Ramal Junction Food Court,

E18,

43000 Kajang


6:30 pm – 12:00 pm

Buka Setiap Hari

Nilai

MMA Santai Corner,

Putra Point Fasa 2B,

71800, Nilai.


6:30 pm – 12:00 pm

Buka Setiap Hari

Melaka

Medan Selera Sungai Melaka,

No.1 Gerai Dewan Hang Tuah,

75300 Melaka


6:30 pm – 12:00 pm

Buka Setiap Hari

Johor Bahru

B.Point Station, Lot 25231-A,

Jalan Yahya Al-Datar,

80000 Johor Bahru


6:30 pm – 12:00 pm

Buka Setiap Hari

Media

Rakan media yang abang burn sangat hargai